Grönt kort, hemstudier

Nu har jag tyvärr inte kunnat uppdatera så mycket på sistone för att det har varit mycket som har hänt. Vi kan börja med att jag och två kompisar håller på att ta grönt kort så vi är på kurser ibland på kvällen igår var vi tex där då vi stod ute hela tiden i regn O rusk, men det ör bara att göra jag vill ju ha mitt gröna kort. Vi fick även linda, man fick ta en häst och prova på och vi tog totte han var jättesöt❤️IMG_7107

Gammal bild på molly!!!❤️

Aja sen har molly varit lite hård i dressyren så jag har inte riktigt fått till en bra form men så tränade vi igår och det gick superbra, hon kändes verkligen bra. Så nu ska jag bara träna. Föresten anmälde jag mig nu till en pay & ride på Billdal i helgen för att testa rida en lätt B på henne. För tänkte att jag kanske vill vara med i nått lag i dressyren.

Sen har vi ett stort So och Svenska projekt som ska lämnas in imorgon. Så det har jag också jobbat på, men lite skönt för vi har hemstudier igår och idag så vi är typ lediga. Jag är klar med allt förutom att plugga till No provet det har jag gjort och känner att jag kan det bra men det går ju alltid att träna mera, sen tränar jag också för provet i grönt kort kursen.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Grönt kort, hemstudier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>