Banhoppning utan att få reda på banan

Idag så har jag varit på kick off med ridklubben typ hela dagen. Det började vid 12 då vi åt tacos i cafet det var smarrigt. Sen efter det så lyssnade vi på en föreläsning om mental träning och hur viktigt det är. Till sist så avslutade vi detta med att hoppa en bana i valfri höjd och efter man hoppat fick man lite tips och trix. Men det som var annorlunda var att man inte fick gå banan. Utan man fick sin bana ( alla hoppade olika ) precis när man kommit in på banan😂 För på den mentala träningen berättade hon att man skulle inte tänka så himla mycket utan bara köra ( så jag uppfattade det som ) så det var de vi skulle testa när vi hoppade banan, vi fick våran bana och sedan skulle man hoppa. Dock så stannade Molly en gång. Hon bara saktade av framför hindret. Men ny aka jag öva tempoväxlingar i två veckor framåt. Och en grej till som jag har tänkt på nu är att det skulle varit kul och jag skulle kunna vara med och tävla i lag div II dressyr isf. Någon som tävlar lag är det kul?

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>