Ridleggings

Asså jag rekommenderar verkligen ridleggings då det är sååååå himla skönt. Först när jag fick mina använde jag de typ inte på första halvåret, vilket var väligt synd men när jag valde att börja använda dom var jag väligt skeptiskt mot dom. De är supersköna och jag rider med dem varje dag. Många tror att de blir kallt men för mig är det tvärt om. Jag tycker man fryser mera i ridbyxor men jag vet inte om det är så för alla, asså att ridleggingsen är varmare eller att jag bara upplever det så. Mina är i alla fall jättebra❤️❤️ REKOMENDERAR

tyvärr är dem inte hemma nu utan i stallet så kan inte ta bild, men kanske lägger upp en bild på dem imorgon!!!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>