Jumanji

Idag så var jag på bio med en kompis, vi såg filmen Jumanji och den var faktiskt ganska bra. Bättre än vad man trodde i all fall. Den handlade om fyra ungdomar som skulle vara på kvarsittning men som sugs in i ett tv spel där de har tre liv på sig att försöka komma ut annars dör dem. Innan vi såg på bion så var vi en liten kortis på hemmakväll och kungsmässan, vi skulle kolla på lite presenter och lite snacks att ha på bion. Det var dock ganska mycket folk på kungsmässan så vi gick inte där så länge, har nästan blivit lite trött på att gå där. Eftersom man har gått/varit där så mycket.

Sen igår så red jag lite Markarbete med Molly och hon skötte sig utmärkt lite svår med formen i högergaloppen men annars väligt fin. Bra och nyttig övning också!!! IMG_7779

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>