Jobbigaste idrotten

Idag hade vi bip test (vet ej hur det stavas) på idrotten. Det menas att man springer fram och tillbaka i idrottshallen inom en viss tid. Kan inte påstå att det gick bra för mig då jag typ inte alls var förberedd och gillar inte alls att springa långt. Det brukar inte riktigt vara någons favorit. Förutom dem som är vältränade!! Man blir också väligt trött efteråt.

Förra året när vi sprang med klassen så var det folk som nästan svimmade. Men denna gången gick det väll ändå bra. Om man ska se en bra sak med allt så är det att vi fick sluta tidigare.

Nu ska jag i alla fall till stallet och rida, dressyr är väll tanken. För igår skulle jag egentligen ridit dressyr men det var lite fullt i ridhuset så det blir nog idag!!

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>