Foton!

I år satsar jag på bättre foton, vet dock inte hur man ändrar vinkeln för ibland lägger dig bilderna på sidan, Någon som vet hur man fixar det? Ja i alla fall så ska jag börja använda min riktiga kamera och vara noga med att redigera.

Detta är ett av mina mål, att lära mig att ta bättre bilder. För jag menar ju, vem vill inte ha fina bilder liksom!!❤️

Snart kommer en kompis till mig så vi ska åka och rida, dressyr tror jag. Det blir lite mörkt att rida ut och hoppa ska hon göra på fredag så lättast är dressyr.

7E711CDC-1B9D-4541-9660-0E9A4385F868

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>