Stackaren

Som vi trodde så är Molly halt, det visade sig vara en hovböld. Idag var tanken att jag skulle till stallet lite senare men så blev det inte. Hon som skor molly hittade hovbölden så jag fick slänga i mig frukosten och så körde grannarna bort mig till stallet. Jag behövde hjälpa till med att hålla alla saker när vi skulle linda in hennes hov i massa bomull jordopax och silvertejp.

Men jag ville åndå vara här när vi lindade in innes hov så att jag såg hur man gorde och hur vi skulle göra sen. Så vi ska tillbaka till stallet lite senare och gå en liten skritt tur med henne. För hon ska stå inne hela dagen, nu återstår det bara väntan kvar. Vi får se om det har blivit bättre imorgon!!❤️

IMG_7303 IMG_7306 IMG_7307

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>