Halt?

Ja, eller hon ser halt ut och hon är halt men vet faktiskt inte riktigt varför hon är halt, det kan vara en hovböld. Det var idag jag upptäckte att hon såg väldigt halt ut och sedan när jag bara kom in i manegen för att rida fram henne till hoppträningen så kändes det inte alls bra. Så nu har hon fått kyllera och få stå i sjukruta imorgon. För hon vill inte riktigt stödja på benet när hon står still heller. Så får vi se hur vi ska göra imorgon det blir i alla fall ingen ridning för henne.❤️ Men det kan också ha att göra med att hon tappade en sko i tisdags och var väldigt halt då.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>