Hur går ridningen?

Ja, det går väll bra. Hoppningen går jättejättebra på träningar där hon bara flyger över hinderna med en toppen känsla. Medans på tävlingar så går det mindre bra. 8/10 tävlingar har vi vägrat ut oss på. Jag blir faktiskt väldigt trött på att hon stannar hela tiden. Jag vill ju att det ska funka, men såklart kan det vara något fel som jag gör men jag har tränat för tränare och vi vet liksom inte varför hon stannar, det kanske helt enkelt är för att hon inte vill. Vi vet inte?!

Men i dressyren så går det faktiskt väldigt bra. Hon är väldigt fin och allt funkar som det ska. Till och med galoppen. Jag har faktiskt varit på en dressyrtävling som gick väldigt bra, så tänkte kanske tävla lite mera dressyr tills hon vill hoppa.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>