Målarskola :)

Imorgon så hoppas jag att jag får börja på målarskola med en av mina bästa kompisar, fats hon går redan där och hon målar som ett proffs. Jag tycker att det är jättekul att måla så jag hoppas att jag kan övertala mamma och pappa att jag får gå där. Sen i helgen tänkte jag vara med en kompis och kanske titta på någon film eller göra något annat nu när höstvädret börjar att komma. Jag vill också baka typ bullar och bröd i helgen eller något annat kanske med choklad. Eftersom mina förra bullar jag bakade blev brända (bakade de när det åskade ute så det gick inte så bra) Och brödet gick åt ganska snabbt så jag återkommer med resultat från bakningen:)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>