Molly är på god väg igen!

Jag har typ inget att skriva om längre då det typ inte händer så mycket och jag har fullt upp med annat. Men nu ska jag försöka att ta tag i det lite mera igen. Nu när vi ha datorer från skolan, det är såklart mycket lättare att skriva på dator än mobilen, vi har ju också ganska långa raster så att jag hinner skriva ett blogginlägg undertiden.

Men det jag tänkte ta upp idag är hur det går med Molly. Molly är då min häst för er som inte vet det. För ett tag sedan slutade hon att hoppa, det verkade som att hon inte tyckte det var kul. Men nu när vi stallat in henne efter sommaren så har hon varit mycket piggare och hoppat superfint. Så det börjar nog att bli bättre nu. Vi tror då att hon var tröttare under sommaren av att stå ute på natten också. Men i helgen ska vi faktiskt åka på en pay and jump och se hur det funkar på en annan miljö.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>